Upplev framtidens solenergi med Power365
– din pålitliga partner för högkvalitativa solpaneler och innovativa energilösningar.

Om Power365 AB

Välkommen till Power365 – din professionella partner för solenergiprojekt i Sverige. Power365 är en ledande solpanelsdistributör med ett brett utbud av högkvalitativa solpaneler, växelriktare, batterier, billaddare och tillbehör för både kommersiella och bostadsinstallationer.
“Vi är fast beslutna att erbjuda våra kunder det bästa priset på marknaden.”

Som företag har vi en stark ambition att ständigt utmana marknaden och skapa förutsättningar för konkurrenskraftiga priser. Vi är fast beslutna att erbjuda våra kunder det bästa priset på marknaden för våra produkter utan att kompromissa på kvalitet och pålitlighet. Genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser vill vi underlätta övergången till förnybar energi och göra det möjligt för fler att ta del av de fördelar som solenergi kan erbjuda.

Vårt företag grundades med en vision om att skapa en pålitlig och professionell B2B plattform för installatörer och entreprenörer som arbetar med solenergisystem. Vår målsättning är att alltid erbjuda högsta kvalitet på våra produkter och tjänster, och att hålla våra kunder nöjda genom kostnadseffektiva lösningar. Med fokus på tillförlitlighet, kvalitet och snabb leverans fortsätter vi att vara en pålitlig resurs för de som vill vara en del av den gröna energiomställningen.

Lager och Distribution

Vårt lager, beläget i Halmstad, är utformat för att ge snabb och effektiv distribution till kunder i hela Norden. Vi är stolta över vår förmåga att leverera snabbt och tillförlitligt, och vi arbetar ständigt för att förbättra våra leveransprocesser och försäkra oss om att kunderna alltid är nöjda med vår service.

Power365:s vision är att bli den ledande energilösningsdistributören i Norden genom att erbjuda högkvalitativa solenergitillbehör till konkurrenskraftiga priser. Vi strävar efter att vara den pålitliga och professionella partnern för installatörer och entreprenörer inom solenergi, och att göra solenergi tillgängligt för alla. Vårt mål är att bidra till en hållbar framtid genom att främja förnybar energi och att minska koldioxidutsläppen.

Vision & Mission

Power365:s mission är att erbjuda solenergilösningar till konkurrenskraftiga pris samt snabba och effektiva leveranser inom hela Norden. Vi är engagerade i att främja förnybar energi och att göra en positiv skillnad för miljön genom att erbjuda solenergitillbehör som bidrar till en hållbar framtid. Genom långsiktiga relationer strävar vi efter att bli den mest pålitliga solpanelsdistributören i Norden.

Stefan Bosnjak
Co-Founder

.

Yang Zhao
Co-Founder

.

Nebbe Damjanovic
Co-Founder

.

Gao Lu
Co-Founder

.

Filip partalo
Sales Manager

.

Alex Partalo
Sales nordic

.