SMART LADDNING

Fox-ESS presenterar stolt sin senaste innovation – AC-elbilsladdare. Med en stilren och enkel design ger den inte bara ett sofistikerat intryck utan glänser även i funktionalitet. Genom FOX-ESS användarvänliga app har du som bilägare full kontroll. Välj mellan det säkra Bluetooth-smartlås, tidsinställd laddning eller det enkla och bekväma Plug&Play-läget.

Men det blir inte bara en snygg tillskott till din uppfart. Den ger dig också insyn i laddningsinformation, låter dig anpassa inställningar för elbilsladdaren, koppla ihop enheter och godkänna åtkomst, samt genomföra fjärruppdateringar av mjukvaran för en ständigt förbättrad upplevelse.

Ta kontroll över din laddningsrutin och investera i framtiden med FoxESS AC-elbilsladdare!

Läs mer

Utforska våra produktdatablad för en mer detaljerad och omfattande specifikation av varje elbilsladdare. Här hittar du ingående information som kan hjälpa dig att göra informerade beslut baserade på dina specifika behov och krav.

FOX 11kW

Produktdatablad

FOX 22kW

Produktdatablad

FOX 2x22kW

Produktdatablad

Senaste Nytt

Ta del av de senaste framstegen inom förnybar energi och hållbar utveckling. Läs mer om våra projekt, partnerskap och innovationer här.

Pressmeddelande: ELMIA-Solar

Power365 imponerar på ELMIA Solar-mässan med FOX-ESS-produkter [...]

ELMIA Solar x FOX-ESS

ELMI Solar: FOX-ESS Representeras av Power365 AB [...]

Pressmeddelande: Solceller 0:-

Power365 erbjuder gratis solpaneler vid beställning av Energilösning [...]

Växelriktare för solceller

Solceller har blivit allt vanligare som ett sätt att minska energikostnaderna och påverkan på miljön. [...]