LUXEN SOLAR ®

Luxen, en stolt Tier-1 producent enligt BloombergNEF rankingen, levererar produkter av högsta kvalitet och pålitlighet. LUXENs solpaneler är inte bara av högsta kvalitet utan också pålitliga. Med en imponerande 25-årig effektgaranti och en 15-årig produktgaranti ger LUXEN dig inte bara exceptionell prestanda utan också långsiktig trygghet och skydd för din investering.

Tekniken bakom deras solpaneler är verkligen banbrytande. Den avancerade Gallium-doped-teknologin ökar effektiviteten i omvandlingen av solljus till elektricitet. Mindre hot spot-skuggningseffekter gör deras paneler till den optimala lösningen för takmontering på både villor och flerbostadshus.

Med en imponerande modulverkningsgrad på 21+% genererar deras solpaneler mer energi per kvadratmeter jämfört med traditionella varianter. Det innebär att du kan producera mer elektricitet med färre paneler, vilket inte bara är miljövänligt utan också en kostnadseffektiv lösning för ditt hem. Optimal prestanda, långvarig pålitlighet och överlägsen kostnadseffektivitet – Luxen tar solenergiteknologin till nästa nivå.

Läs mer

Utforska våra produktdatablad för en mer detaljerad och omfattande specifikation av varje solcellspanel. Här hittar du ingående information som kan hjälpa dig att göra informerade beslut baserade på dina specifika behov och krav.

LUXEN 410W

Produktdatablad

LUXEN 500W

Produktdatablad

LUXEN SOLAR

Förlängd Garanti

Senaste Nytt

Ta del av de senaste framstegen inom förnybar energi och hållbar utveckling. Läs mer om våra projekt, partnerskap och innovationer här.

Pressmeddelande: ELMIA-Solar

Power365 imponerar på ELMIA Solar-mässan med FOX-ESS-produkter [...]

ELMIA Solar x FOX-ESS

ELMI Solar: FOX-ESS Representeras av Power365 AB [...]

Pressmeddelande: Solceller 0:-

Power365 erbjuder gratis solpaneler vid beställning av Energilösning [...]

Växelriktare för solceller

Solceller har blivit allt vanligare som ett sätt att minska energikostnaderna och påverkan på miljön. [...]