Pressmeddelande: Solceller 0:-

Pressmeddelande: Power365 erbjuder gratis solpaneler vid beställning av Energilösning

Power365, en ledande leverantör inom förnybar energi och energilagring, tillkännager ett nytt erbjudande för sina kunder. Nu erbjuder Power365 gratis solpaneler vid köp av FOX-ESS Energilösning.

Detta initiativ av Power365 syftar till att göra solenergi mer tillgänglig och prisvärd för alla. Genom att erbjuda gratis solpaneler gör företaget det möjligt för fler att dra nytta av fördelarna med solenergi utan initiala kostnader för panelerna.

Vi är glada över att kunna erbjuda detta unika erbjudande till våra kunder,” säger Nebbe Damjanovic på Power365. “Genom att kombinera solenergi med avancerad energilagringsteknik i vår Energilösning, strävar vi efter att göra förnybar energi mer tillgänglig för fler hushåll och företag.”

För att ta del av erbjudandet och lära dig mer om Power365:s Energilösning, besök www.power365.se.

Om Power365: Power365 är en ledande leverantör inom förnybar energi och energilagring. Företaget erbjuder solpaneler, växelriktare, batterilagringssystem och Energilösningar för både privat- och företagskunder. Genom innovativa och hållbara energilösningar strävar Power365 efter att göra förnybar energi mer tillgänglig för alla. Besök www.power365.se för mer information.