Pressmeddelande: ELMIA-Solar

Pressmeddelande: Power365 imponerar på ELMIA Solar-mässan med FOX-ESS-produkter och nya tekniska framsteg

Jönköping, Sverige – 2024-02-15

Power365, en framstående aktör inom förnybar energi och energilagringsteknik, är stolta över att meddela sin deltagande och framgång på årets ELMIA Solar-mässa i Jönköping. Under mässan, som ägde rum från 13 till 15 februari 2024, representerade Power365 FOX-ESS som den officiella distributören för Sverige för deras banbrytande produkter.

Med tre dedikerade säljare på plats, tog Power365 mässan med storm och erbjöd besökare en djupgående inblick i FOX-ESS:s senaste produkter och tekniska innovationer. Power365:s och FOX-ESS monter blev en central mötesplats för branschens intressenter, där diskussioner om solenergi och energilagring tog stor plats.

ELMIA Solar-mässan visade sig vara en framgångsrik plattform för Power365, som presenterade flera spännande nyheter och produkter. Bland de mest noterbara lanseringarna fanns de nya växelriktarna med imponerande kapacitet på 100 kW och 200 kWh batterilagringssystem från FOX-ESS. Dessa innovativa lösningar erbjuder förbättrad effektivitet och pålitlighet för att möta behoven hos såväl privata hushåll som kommersiella kunder.

Vår närvaro på ELMIA Solar-mässan var en fantastisk möjlighet för oss att demonstrera vårt åtagande att leverera avancerade och hållbara energilösningar till marknaden,” säger Filip Partalo, Försäljningschef Nordics på Power365. “Som officiell distributör för FOX-ESS i Sverige är vi stolta över att kunna erbjuda marknaden det senaste inom solenergi och energilagringsteknik.”

Förutom att visa upp FOX-ESS:s produktutbud, presenterade Power365 även sina egna tekniska framsteg och kommande innovationer. Företaget arbetar hårt för att utveckla nya lösningar som kommer att revolutionera branschen ytterligare, och ser fram emot att kunna dela dessa med sina kunder och partners inom en snar framtid.

För mer information om Power365 och deras produkter och tjänster, besök www.power365.se eller kontakta Nebbe Damjanovic på “förnamn”@power365.se eller Filip Partalo på “förnamn”@power365.se .

Om Power365: Power365 är en ledande distributör inom förnybar energi och energilagringsteknik. Med en passion för innovation och hållbarhet strävar företaget efter att leverera pålitliga och effektiva energilösningar till sina kunder. Som officiell distributör för FOX-ESS i Sverige erbjuder Power365 ett brett utbud av avancerade solenergi- och lagringslösningar för att möta kundernas behov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *